Nieuws
Deze kaarsen zijn perfect voor de zomer! Deze Outdoor Lights (kaarsen in blik) blinken uit in eenvoud. De vrolijk dansende vlammetjes zorgen voor een hoop gezelligheid op uw terras. Nu iedere terrasbezoeker toch nog rekening moet houden met de coronamaatregelen, is het belangrijk om het zo gezellig mogelijk te maken buiten.
De outdoor lights zijn uitsluitend geschikt voor buitengebruik. Zet ze daarom op het terras voor wat extra sfeer. Heeft u geen terras, maar een binnentuin? Ook daar zullen deze kaarsen voor een bijzondere ambiance zorgen. De Outdoor Lights hebben een relatief dik lont, waardoor er een mooie en volle vlam ontstaat.
Alles over de Outdoor Lights
Creëer een prachtige, zomerse sfeer op de restauranttafels of maak een gang van kaarsjes deur voor een sfeervolle entree. Door het dikke lont is deze kaars bestand tegen verschillende weertypes: bij wat wind zal deze kaars niet zomaar uitwaaien!
Een gezellig terras in tijden van corona
Met de juiste kaarsen wordt het een stuk gezelliger op het terras. Zeker nu alle stoelen en tafels op 1,5 meter afstand van elkaar moeten staan, kunnen vrolijke buitenkaarsen zorgen voor wat extra gezelligheid! De Outdoor Lights van Horecakaars zelf ontdekken? Kijk dan hier!
In maart ging de Nederland én Belgische horeca op slot. Vanaf juni worden de maatregelen langzaam versoepeld in beide landen en kunnen we voorzichtig weer genieten in een restaurant of café. Er zijn wel nog allerlei maatregelen van kracht.
In België is de horeca iets later opgestart dan in Nederland. Op de website www.heropstarthoreca.be worden ondernemers geïnformeerd over maatregelen die zij moeten nemen. Van algemene richtlijnen voor ondernemers tot richtlijnen voor personeel, gasten en leveranciers: alle informatie is op deze website te vinden! Uit onderzoek blijkt dat Belgen weer zin hebben om de horeca te bezoeken.
"De belangrijkste reden is dat ze zo snel mogelijk opnieuw een goede tijd willen hebben met vrienden of familie. Belgen voelen de noodzaak om sociale contacten op te bouwen, of opnieuw op te bouwen, en hebben behoefte aan een omgeving die dat soort interactie stimuleert, zoals cafés en restaurants. [...] Een andere reden waarom Belgen terug op café of restaurant willen, is omdat ze de horecasector wensen te ondersteunen, die zwaar getroffen is door de coronacrisis. De helft van de respondenten gaf ook aan dat ze tijdens de crisis is blijven gebruikmaken van horeca, onder meer met afhaalmaaltijden, thuisbezorging en de aankoop van vouchers op websites als #HorecaComeback, die later kunnen worden ingewisseld in horecazaken." (Terug op café of restaurant bij heropening? 8 op de 10 klanten zijn er klaar voor. HLN.be)
Enkele maatregelen die de horeca in België zal moeten nemen:
- 1,5 meter afstand tussen de tafels. Waar dit niet mogelijk is, voorzie een fysieke barrière van minstens 1,80 meter hoog.
- Reservaties worden aangemoedigd. Per groep moet één iemand zijn gegevens meegeven voor contactonderzoek.
- Personeelsleden dragen mondmaskers, tenzij altijd 1,5 meter afstand gehouden kan worden.
- Sluitingsuur om middernacht, tenzij lokale besturen beslissen dit uur te vervroegen.
- Glazen in koud water en zeep wassen is onvoldoende. Glazen, tassen, bestek… moeten na ieder gebruik in een afwasmachine op minstens 60° gewassen worden.
Ook in de Nederlandse horeca gelden vanaf juni maatregelen. KHN zette ze op een rijtje.
- Maximaal 30 gasten binnen. Een maximum van 30 gasten binnen en op het binnenterras samen (exclusief personeel). Een binnenterras is een terras in een gebouw (zonder 3 open zijden of met overdekking)
- Reserveren verplicht. Bezoekers moeten reserveren en binnen aan tafel of bar zitten (niet staan)
- Afstand bewaren. Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)
- Checkgesprek. In een checkgesprek vooraf tussen ondernemer en gast wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert
(Check het volledige artikel van KHN hier.)
De komende tijd zal het horecalandschap er anders uitzien dan voor corona. Tot er een vaccin is, zullen we waarschijnlijk niet teruggaan naar de oude situatie. Er wordt dan ook veel gesproken over het 'nieuwe normaal'. In de tussentijd willen horecaondernemers weer aan de slag, en willen hun gasten weer genieten. Bij Horecakaars doen we er alles aan om horecaondernemers zo goed mogelijk bij te staan in deze tijd. Dat doen we vooral door het snel en scherp aanbieden van horecakaarsen. Deze kaarsen leveren een kleine bijdrage aan het gezelliger maken van iedere zitplek in deze moeilijke tijd.
Direct buitenkaarsen bestellen
(Gebaseerd op 77 beoordelingen.)